Podujatia

Exkurzia ku Dňu Zeme cez Devínsku Kobylu

Bratislava – hlavné mesto SR pripravuje Exkurziu ku Dňu Zeme cez Devínsku Kobylu.

Pozvánka: Pri príležitosti Dňa Zeme 2021 vás v mene hlavného mesta SR Bratislava pozývame na Exkurzia ku Dňu Zeme cez Devínsku Kobylu našou nádhernou národnou prírodnou rezerváciou Devínska Kobyla.

Na čo sa môžete tešiť?

Zaujímajú vás krásy a história našej vzácnej prírody? Tak sa máte na čo tešiť! Exkurzia bude zameraná na spoznávanie prírodných hodnôt tejto najvýznamnejšej botanickej a paleontologickej lokality Slovenska. Exkurzia bude vedená formou odborného výkladu pri jednotlivých zastaveniach venovaných vzniku tejto lokality, geológie, paleontológie a jej botanickým a zoologickým hodnotám. Dĺžka exkurzie bude cca 3 hodiny s ukončením na Devíne.

Podujatie: Exkurzia ku Dňu Zeme cez Devínsku Kobylu
Kedy a kde začína exkurzia ku Dňu Zeme cez Devínsku Kobylu?

Účastníci sa stretnú pri pomníku Rudolfa Slobodu v sobotu 24. 4. 2021 o 9.00 v Devínskej Novej Vsi. Dĺžka exkurzie bude trvať cca 3 hodiny s ukončením na Devíne.

miesto stretnutia na Mape.

Dôležité upozornenie

Prosím, buďme opatrní. Vzhľadom na aktuálne platné epidemiologické opatrenia, pôjde o podujatie jednorazovej povahy, kde všetci účastníci sú povinní v dobe začiatku hromadného podujatia disponovať negatívnym výsledkom RT-PCR testu, alebo antigénového testu na ochorenie COVID-19, nie starším ako 12 hodín. Zoberte si so sebou svoje výsledky aspoň z jedného druhu testov, ktoré nebude staršie ako týždeň.

Prihlasovací formulár

V prípade záujmu o podujatie stačí vyplniť tento formulár.

Usporiadateľ: Bratislava – hlavné mesto SR

Odporúčané články: Ako sa správať v prírode

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *